Sähköinen taloushallinto

Sähköinen kirjanpito on helppo ja kustannustehokas ratkaisu

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa tehokkaan ja aina ajantasaisen kirjanpidon. Kaikki ostolaskut, myyntitiedot, tiliotteet ja jopa käteiskuitit kirjautuvat sähköisesti liikekirjanpitoon. Esimerkiksi myyntilaskun tiedot laskun lähettämisen jälkeen ovat välittömästi kirjanpidon käytettävissä.

Finago Procountor

Palvelumme tuotetaan sähköisesti Finago Procountorin ohjelmistolla, jossa on mahdollisuus yhteiskäyttöön asiakkaan kanssa. Red Hot Chili Devils on virallinen Finago Procoutor -kumppani. Asiakkaana voit laatia esimerkiksi myyntilaskut järjestelmässä, ja myös yhtiön ostolaskut tulevat samaan järjestelmään, mistä nämä on mahdollista kierrättää hyväksymiskierron kautta maksuun asti. Tiedon kulku yrityksen taloushallinnosta nopeutuu, ja oikea tieto on päättäjien hyödynnettävissä aina päätöksenteon hetkellä.

Tehokas, paperiton tilintarkastus

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa myös tilintarkastuksen ilman paperimappien toimittamista tilintarkastajalle.  Tilintarkastajalle voidaan antaa omat tunnukset järjestelmään, jolloin tilintarkastus sujuu tehokkaasti ja täysin paperittomasti.

Sähköinen taloushallinto on tätä päivää ja auttaa peräpeiliin katsomisen sijaan keskittymään liiketoiminnan ydinasioihin – tartu tilaisuuteen ja siirry kanssamme rohkeasti uuteen, ota yhteyttä!

Visma Netvisor ja Merit Aktiva

Osaamiseemme kuuluvat myös muut taloushallinnon järjestelmät. Talonyhtiön kirjanpito ja hallinnointi tapahtuu kätevästi tarkoitukseen suunnitellun Domus Isännöintijärjestelmän avulla. Järjestelmä on useiden vuosien kokemuksen perusteella tuttu ja mainio työväline.

Käytämme yhteistyössä myös ohjelmia, esimerkkejä käyttämistämme ohjelmista ovat Visma Netvisor ja Merit Aktiva. Otamme mielellämme vastaan toimeksiantoja yhteistyössä muista ohjelmistoista.

Kätevä ja tehokas eTasku

Suosittelemme asiakkaillemme kätevän eTaskun käyttöönottoa. eTaskun ansiosta fyysisiä paperitositteita ei enää tarvitse toimittaa ja säilyttää – asiakas voi kuvata käteistositteet suoraan kirjanpitoon jo ostotilanteessa.

eTasku – tutustu tarkemmin!

Holvi – nykyaikainen yritystili

Holvi on uudenlainen pankkitilipalvelu yrityksille. Holvi-palvelu mahdollistaa alustetun kirjanpidon siirron pääkirjapitoon tarkasteltavaksi. Holviin on myös mahdollista antaa oikeus kirjanpitäjälle, jolloin kirjanpitäjä itse käy lataamassa aineiston Holvista, eikä materiaaleja tarvitse lähettää erikseen kirjanpitoon. Lisätietoja Holvista.

Meillä on tarjolla kirjanpitopalvelu myös Holvi-asiakkaille.